Wednesday, 4 January 2012

kobek slagi boleh - wajah baru .

salam semua ...

entri kali ni xpanjang mana, cuma nak menyatakan kepuasan hati setelah berbulan - bulan fikirkan dan berbulan jugaklah ak x dpt2 idea tuk header tuh lps tu da wt cbox baru .. fewwwitt !! hehe. Tadi , dengan tak sengaja menconteng - conteng di computer paint tak pasal jek idea datang .. dan tah ape la yang aku senang hati sangat tu kan ..

well ... say congrates to me lah kwn :)) hehe , oh sebenarnye ade banyak yang ak nak kongsikan ngn semua pe yg dah jadi kat ak dalam minggu ni. tapi rasanye tunggu hari minggu la baru karang . bukan ape , mata ni da kuyu sangat . esok mcm biase ade kelas. so sambung weekend k. 

corat coret hari : ak penat gila sampai rase mcm keja angkat kayu balak je.padahal g kelas je pon =__='

goodnite sayang .

2 comments:

Noorhidayah Fauzi said...

dgn paksaan....tahniah yana!!!!!

cik yana said...

dengan paksa rela jugak ak terima =P

thnx beb :))