Friday, 9 December 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN


macam biasa bila mana segmen abgben paling hot muncul 
nak join ? as usually , sila buat 1 entri khas untuk segmen neh 


oke , at the 1st  , ak baru terperasan abgben ade buat segmen baru buat masa ni .. Jadinya , tanpa membuang masa , terus la jari jemariku ni menari bagai ballet menaip segala yang perlu ditaip dan terlintas dikepala .. Baiklah seperti yang diminta oleh soalan abg ben , kenapa blog anda lain dari yang lain ? Ade seribu satu sebab mengapa lain dari yang lain .. tapi abgben nak dalam seratus patah perkataan je kan ..

Yes , seperti yang kalian semua ketahui .. ramai lagi para blogger yang mahir dalam meng-kreatifkan blog mereka sehingga ramai yang tertarik . Blog aku ? Aku bukan gile glamour , bukan artis , bukan siapa2 yang mengikut rentak orang lain untuk memenuhi kotak kenalan atau kotak follow. Aku hanya seorang manusia / gadis yang enjoy dalam setiap apa yang berlaku disekeliling , yang ditempuhi hari demi hari .. Belajar bagaimana menerima kehadiran sesuatu dan bagaimana melepaskan sesuatu yang disayangi .. 

Istimenya kah blog ku ?? Ouhhh bagi diri aku sendiri mestilah ianya istimewa . Aku bukanlah seorang yang obses untuk membuatkan blog aku seperti yang lain ( ade jgk jmpe blog hnye utk gosip dan lain2 kan ? ) tapi blog aku hanya untuk apa yang telah aku lalui , dan sebanyak yang mungkin aku jugak akan berkongsi serba sedikit tentang ilmu yang aku dapat. Sharing is loving right ? tapi boleh jadik sharing is scaring !! hehe

Dan dengan berblog jugak tanpa kita sedar , boleh la menaikkan tahap pengarangan kita kan .. ( yelah , dulu kat sekolah je buat karangan bahasa melayu . skrg dh bis sekola mne de dh ) Maklumat sekarang dihujung jari je .. terpulang pada individu bagaimana dia mengatasi arus kemodenan ini .. Korang rase ade x sampai seratus dah aku mengarang ni ? Pape pun salam kenalan kepada semua yang singgah disini ... Kalau salah , saya belajar lagi. 

Sekian , terima kasih dan selamat join segmen ni k. eh ! jgn lupa , sebelum jam 11 ni tarikh tutup =)

13 comments:

Dududu said...

http://kurasakukata.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Areliff said...

naikan tahap pengarangan tu heheheee..pepepon salam kenalan and selamat berblog
|http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html|

idiey said...

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey - http://milosejuk.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Leeza Zailan said...

heyy ,, datang dari segmen same ,, singgah sini n follow ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

ainol akasyah said...

sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

Ezzattie said...

ezzat singgah sini.
jemput singgah blog ezzat jugak ye

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

$hakirShafiee™ said...

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

Qimayra Mohammad said...

dtg dari segmen yg sama utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

from sabah, with love ^^

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Nazura Naa said...

terjah belog kamu pulak..hehe..nice2!

http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

shiema sufian said...

Ye, memang belog awak lain dari yang lain. HEBAT ! jom singgah belog Shiema (:

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

G@D!z$ said...

singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html