Tuesday, 11 October 2011

"SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"



salam sejahtera kepada semua kawan kawan yang kenal ataupun tidak yg melewati laman aku. oke baru ni aku berkesempatan nak join segmen macam ni lagi setelah sekian lama tak join mana2 segmen. well , fyi ak suka jugak join bende cam ni sebab leh tau komen dari korang2 dan kat situ leh kita tau kekurangan kita jugak kan .. akhir kata dari aku , selamat datang ke laman cik yana =)


6 comments:

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan saya ttg blog ni, simple dan senang loading. mungkin bleh buat header kot. hehehe. widget welcome to my blog dan gambar note music berterbangan tu rasanya tak perlu kot. cadangan je.

MOHD NASER.com

cik yana said...

most wc bro nasz !! :)
header tu mmg dlm perancangan na buat laaa cme tade kesempatan.widget tu akn disingkirkan jika begitu.tq

** ade sape2 nak sponsor header tuk saya x ? hehe i'm just wishing and wishing

Cik Muda Sae said...

setuju la ngn bag nasz tuh....widget tepi kanan kiri tu mmg cumel..tp cam serabut je yunk...

Yatie Awang said...

akak pun join
pada akak sama juga macam nasz, yg lain ok

fiezah91 said...

widget sebelah kanan yang muzik tu tak perlu rasanya. apa pun tambah header bagi nampak lagi menarik. hehe.. :)

KiMiE said...

Salam singgah..setuju ngan mereka semua.. widget muzik buang,tambah header,button follower buat dan letak kat atas..mesti terbaik!!

*nak header? meh nak buatkan.. :)

jom pangkah blog ni pulak : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html